Detergent biberoane si vase bebelusi

  (16)
Sortare dupa
Detergent biberoane si vase bebelusi

Detergent biberoane si vase bebelusi

Biberoane, tetine, tot felul de cani si canute, farfurii, tacamuri, componentele pompei de san - toate reprezinta articole necesare pentru hranirea bebelusului, pe care cel mic le va folosi de mai multe ori pe zi si pe care va trebui sa le speli cu atentie de fiecare data. Resturile de lapte sau mancare care raman pe biberon sau vasele pentru bebelusi pot deveni un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor. Igienizarea corecta a acestora dupa fiecare utilizare, cu apa fierbinte si un detergent pentru vasele bebelusilor, este deci obligatorie pentru a reduce riscul de infectii gastrointestinale sau alte boli. 

Beneficiile utilizarii unui detergent pentru biberoanele si vasele bebelusilor

Daca vrei sa te asiguri ca articolele pe care le foloseste cel mic sunt perfect igienizate si sigure pentru utilizare, vei avea nevoie in primul rand de un detergent hipoalergenic pentru biberoanele si vasele bebelusului. 

Detergentul pentru biberoanele si vasele bebelusilor este un produs special conceput pentru a asigura curatenia si igiena articolelor utilizate de bebelusi. Rolul sau principal este acela de a indeparta resturile alimentare, petele si mirosurile de pe biberoane, tetine, cani, pahare, farfurii, boluri, tacamuri si orice alt accesoriu de hranire folosit de bebelus si de a preveni dezvoltarea bacteriilor potential periculoase. 

Pe langa eficienta in indepartarea urmelor de lapte matern, formula de lapte praf sau alimente de pe biberoane si vesela, detergentul pentru vasele bebelusilor mai prezinta si avantajul ca nu va lasa reziduuri chimice pe suprafetele acestora. Astfel, asigura o igiena corespunzatoare si protejeaza sanatatea bebelusului.

Care este diferenta dintre un detergent pentru biberoanele si vasele bebelusilor si un detergent de vase obisnuit

Diferenta principala intre detergentul obisnuit si detergentul pentru vasele bebelusilor consta in compozitia lor. Detergentul obisnuit poate contine parfumuri, fosfati, alcool, coloranti si alte chimicale puternice care pot irita pielea sensibila a bebelusilor sau pot provoca reactii alergice si alte probleme. In plus, daca biberoanele sau vesela nu sunt clatite foarte bine si sterilizate, acesta poate lasa reziduuri care pot fi nocive pentru bebelusi. De aceea, este important sa folosim un detergent special pentru biberoane si vasele bebelusilor. 

Un detergent pentru biberoane bun va avea o formula delicata, care se remarca prin prezenta exclusiva a unor ingrediente blanda si absenta parfumurilor, colorantilor si altor substante chimice pe care le gasim adesea intr-un detergent pentru vase obisnuit. Daca vrei sa ai garantia ca utilizezi un produs cat mai sigur pentru bebelusul tau si, in acelasi timp, delicat cu pielea ta, alege un detergent hipoalergenic - produsele de acest tip nu contin substante care pot provoca reactii alergice.   

Igienizarea corecta a biberoanelor si vaselor pentru bebelusi este esentiala pentru sanatatea micutilor mancaciosi, iar utilizarea in acest scop a unui detergent special conceput pentru curata eficient, fara a lasa pete sau reziduuri, este foarte importanta. Protejeaza sanatatea bebelusului tau alegand produsele potrivite!