Bavetici cu maneci

  (7)
Sortare dupa
  Bavetici cu maneci

  Bavetici cu maneci

  Diversificarea bebelusului este o etapa importanta in viata oricarei familii si e normal sa te pregatesti corespunzator pentru ea. Cu ajutorul unor bavetici cu maneci, de calitate superioara, te poti asigura de faptul ca masa celui mic este scutita de stresul murdariei si al petelor. 

  Bavetici cu maneci - avantaje

  Alege sa cumperi o bavetica impermeabila cu maneci si te vei bucura de o serie de avantaje incontestabile: 

  • Hainele bebelusului vor fi protejate corespunzator impotriva petelor persistente de mancare;
  • Vei putea recupera o parte din portia care nu ajunge direct in gura bebelusului;
  • Ii vei putea oferi bebelusului ocazia de a experimenta mancatul singur, cu manuta sau cu propriul taca, fara stres;
  • Vei proteja scaunul de masa si podeaua impotriva murdaririi cu alimente.

  Cu ajutorul unui accesoriu util de tipul baveticii cu maneci, copilul va avea ocazia de a crea o legatura sanatoasa cu mancarea, iar tu vei depasi aceasta etapa cu zambetul pe buze si relaxata, asa cum ar trebui sa se intample. 

  Cum alegi bavetici cu maneci potrivite?

  Alegerea unei bavetici cu maneci trebuie sa tina cont de cateva aspecte importante:

  • Dimensiuni: acestea trebuie sa corespunza varstei copilului. Alternativa este sa optezi pentru un model universal, reglabil si ajustabil, care poate fi folosit pentru o perioada mai lunga de timp;
  • Materiale: Opteaza pentru bavetici cu maneci din materiale impermeabile, sigure pentru copii, fara compusi toxici;
  • Accesorii suplimentare: buzunarul integrat, pentru prinderea mancarii care cade din lingurita in timpul hranirii, sporeste eficienta oricarei bavetici;
  • Model si imprimeu: copiii sunt adeseori atrasi de anumite teme, iar gusturile tale, ca parinte, merita si ele luate in considerare, motiv pentru care producatorii iti pun la dispozitie o mare varietate de culori si imprimeuri dintre care sa alegi.

  Baveticile cu maneci reprezinta un accesoriu practic, util si foarte usor de intretinut, care te va scuti de multe alte eforturi legate de curatenia in timpul si dupa masa celui mic. Alege bavetica cu maneci cea mai potrivita pentru micutul tau!