LolliTus Meltus, 5 acadele, Solacium

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7525634

LolliTus Meltus sunt acadele delicioase care contin miere, extracte standardizate de Nalba-mare, Salvie si Lichen-de-piatra, concentrat de lamaie si Vitamina C pentru calmarea tusei copiilor. Mierea are efect emolient asupra mucoaselor cailor respiratorii, mucilagiile din Nalba-mare si Lichen-de-piatra scad iritatia acestora si contribuie la calmarea tusei, iar Salvia are efect benefic asupra cailor respiratorii superioare. Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: 
Miere de albine poliflora 300mg, extract de Nalba-mare (Althea officinalis) 180mg, concentrat de lamaie 180mg, concentrat de zmeura 180mg, extract de Salvie (Salvia officinalis) 90mg, Vitamina C 33mg 42%, extract de Lichen-de-piatra (Cetraria islandica) 18mg.

Mod de administrare:
1 - 3 acadele pe zi, la copii cu varsta peste 4 ani.

Precautii:

A nu se consuma de catre persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

A nu se consuma de copiii cu varsta mai mica de 4 ani.

A nu se consuma de catre persoanele cu indice glicemic ridicat.

Forma de prezentare: 5 acadele

Data ultimei actualizari 23.07.2021