Frumusete si ingrijire

Irigator pentru igiena intima, 360ml, Lansinoh

86,49 Lei

Pret / BUC: 86,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Irigator pentru igiena intima, 360ml, Lansinoh

652364840

Zona perineala poate fi stresata si delicata dupa nastere. Utilizati irigatorul pentru igena intima post-nastere de la Lansinoh pentru a spala usor aceasta zona sensibila si pentru a calma disconfortul post-nastere cu un flux de apa de curatare.

Irigatorul pentru igena intima utilizat post-nastere poate contine pana la 360ml de apa si poate fi utilizat cu usurinta cu susul in jos pentru a ajunge in zona perineala. Flaconul este fabricat din EVA (acetat de etilena-vinil), are un cap pliabil si un sac de depozitare pentru portabilitate.

Mod de utilizare:

  • Umpleti sticla cu apa calda (sau orice alt preparat indicat de medic) in irigator. Insurubati bine capacul si extindeti duza ferm.
  • In timp ce va aflati pe toaleta, bideu, sub dus sau in cada, intoarceti sticla invers intre picioare indreptand varful spre zona perineala.
  • Strangeti usor corpul irigatorului astfel in cat lichidul sa iasa prin orificiile duzei si repetati dupa cum este necesar pentru a curata zona.
  • Dupa fiecare utilizare, se dezasambleaza, se curata si se clateste bine cu apa calda si sapun. Nu fierbeti. Se lasa sa se usuce inainte de depozitare.

Forma de prezentare: 1 flacon cu 360ml.                                                                                                                                                                 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 02.11.2022