Protector pentru unghii Gel Break Protector Top Coat, 15ml, OPI

Ingrijirea mainilor

Brand: OPI
In stoc
77,79 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Protector pentru unghii Gel Break Protector Top Coat, 15ml, OPI

17537943

Alunecand usor si uniform, Gel Break Protector Top Coat formeaza un strat defensiv deasupra unghiilor, protejandu-le impotriva unor daune sau rupturi suplimentare.

Tratamentul pentru unghii este conceput pentru a va intari unghiile intre manichiurile cu gel, restabilindu-le intr-o stare puternica, cu aspect sanatos. Infuzata cu hialuronat de sodiu, vitamine si extract de bambus, formula transparenta are ca scop hranirea, intarirea si conditionarea unghiilor fragile pentru un finisaj mai rezistent si mai tolerabil.

Ingrediente: Acetat de etil, alcool izopropilic, acetat de butil, acetat de celuloza butirat, copolimer acrilat, trimetil pentanil diizobutirat, citil tributil acetil, benzofenona-1, Aqua / apa / apa, dimeticona, glicerina, palmitat de retinil, acetat de acid, pantenol, ascorbol Pantotenat, Carthamus Tinctorius (Sofran) Ulei de seminte, Extract de Bambusa Vulgaris, Extract de Opuntia Vulgaris (Cactus), Izomerat zaharidic, Hialuronat de sodiu, CI 60725 (Violet 2).

Mod de utilizare: Aplicati un strat subtire in centrul unghiei si repetati pe fiecare parte a unghiei. Capotati marginea libera pentru a preveni contractia, apoi aplicati al doilea strat pentru a asigura acoperirea.

Forma de prezentare: Sticla de 15ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.11.2021