Frumusete si ingrijire

Gel pentru cresterea genelor si sprancenelor Crexy, 8ml, Labo

Brand: LABO
133,49 Lei

Pret / FL: 133,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gel pentru cresterea genelor si sprancenelor Crexy, 8ml, Labo

652358214

Crexy este un produs dermato-cosmetic sub forma de gel transparent special creat pentru a favoriza cresterea genelor si sprancenelor, si a imbunatati lungimea si grosimea acestora.

Beneficii:

  • Gelul are o textura usoara, transparenta, care nu incarca genele si sprancele, se intinde usor si se usuca rapid;
  • Aplicator dublu;

Ingrediente active: 7 factori de crestere ai complexului Plate-Like* → eficace in stimularea cresterii parului, pentru gene si sprancene. 3 tipuri de molecule de acid hialuronic cu greutati moleculare diferite (800Da – 200kDa – 2000kDa) → favorizeaza restructurarea externa a firului de par, intarindu-l si facandu-l astfel mai neted. Acetil Tetrapeptida-3 → stimuleaza ancorarea firului de par in scalp si cresterea dimensiunii foliculului de par si favorizeaza cresterea in grosime a genelor si sprancenelor.

Mod de utilizare: Pensula subtire este utilizata pentru a aplica gelul pe marginea pleoapei superioare (la radacina genelor). Peria cilindrica este utilizata pentru a aplica gelul pe lungimea genelor si pe sprancene. Aplicati dimineata si seara dupa o curatare a zonei ochilor.

Forma de prezentare: 8ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.10.2021