Suplimente alimentare

Herbolax, 10 tablete, Cosmopharm

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

9,99 Lei

Pret / CPR: 1,00 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Herbolax, 10 tablete, Cosmopharm

7495240

Produsul contine extracte provenite din 3 plante care contribuie la sustinerea digestiei si la mentinerea sanatatii intestinale.

Beneficii:

  • ajuta la eliminarea gazelor si la reglarea tranzitului intestinal;

Ingrediente: Capsula (660 mg/tb): pulbere din frunze de Senna (Senna alexandrina); celuloza microcristalina (agent de incarcare); extract din frunze de Senna (Cassia angustifolia) cu 20% sennoside; extract hidroalcoolic 4:1 din frunze de Cassia fistula; pulbere din fructe de Curmale-de-India/Tamarind (Tamarindus indica); saruri de magneziu ale acizilor grasi si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti); hipromeloza (agent de glazurare). Ingrediente principale: Senna/Senna Alexandrina (pulbere din frunze de Senna) - 325 mg; Senna (extract standardizat din frunze de Cassia Angustifolia cu 20% Sennoside 13mg) - 65 mg; Cassia fistula (extract standardizat 4:1 din frunze) - 25 mg; Tamarind/Tamarindus Indica (pulbere din fructe de Curmale-de-India) - 25 mg.

Mod de administrare: Adulti: 1 2 tablete de Herbolax seara, la culcare. Consumati 1-2 litri de lichide pe zi. O cutie de 10/30 tablete este suficienta pentru 10/30 zile.

Precautii: Cereti acordul medicului in administrarea suplimentelor alimentare. Nu depasiti doza maxima admisa de HERBOLAX®.

Forma de prezentare: Flacon de plastic cu 10 tablete.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.08.2022