Hepiflor pentru bebelusi si copii, 10 plicuri, Terapia

Suplimente alimentare

Brand: TERAPIA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

10,99 Lei

Descriere si prospect: Hepiflor pentru bebelusi si copii, 10 plicuri, Terapia

7517940

Hepiflor poate contribui la ameliorarea colicilor si iritabilitatii de cauza digestiva. Recomandat pentru restabilirea echilibrului florei intestinale, si in timpul tratamentului cu antibiotice. Hepiflor este un probiotic cu un continut de 5 miliarde de culturi vii care contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburari de tranzitie, care pot aparea in urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor).

Beneficii:

 • Hepiflor pentru copii si bebelusi este probioticul cu un continut de 5 miliarde de culturi vii;
 • Contine 3 culturi benefice atent selectionate, intr-o doza mare de culturi vii pentru o flora echilibrata;
 • Recomandat in asociere cu tratamentul antibiotic oral pentru refacerea echilibrului florei intestinale;
 • Contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburari de tranzit ( diareea asociata antibioticelor);
 • Contribuie la ameliorarea colicilor si iritabilitatii de cauza digestiva;
 • Destinat special copiilor, dar este recomandat si adultilor care prefera administrarea de plicuri;
 • Hepiflor se recomanda in asociere cu tratamentul antibiotic oral,pentru refacerea echilibrului florei intestinale;
 • Hepiflor contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburarile de tranzit,care pot aparea in urma tratamentului cu antibiotice orale(diareea asociata antibioticelor).

Compozitie: amidon de cartofi (agent de incarcare), culturi de bacterii probiotice (Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132), gelatina (capsula), stearat de magneziu (lubrifiant), acid ascorbic (corector de aciditate).

Mod de administrare: se recomanda utilizarea a 1-2 plicuri de Hepiflor pe zi, odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanta de cel putin 2 ore de administrarea acestora ( inainte sau dupa). Continuarea administrarii inca o saptamana, dupa incheierea tratamentului cu antibiotice.

Recomandari:

 • Hepiflor pentru bebelusi si copii este un produs probiotic destinat in special copiilor, dar este recomandat si adultilor care prefera administrarea de plicuri ce se dizolva in apa sau lapte.
 • Hepiflor pentru bebelusi si copii contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburarile de tranzit care pot aparea in urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor), contribuind astfel la imbunatatirea starii generale a organismului.
 • Hepiflor poate contribui la ameliorarea colicilor si iritabilitatii de cauza digestiva.

Forma de prezentare: o cutie cu 10 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.07.2021