Suplimente alimentare

Hepiflor, 10 capsule, Terapia

Brand: TERAPIA
CADOU Ornament de Craciun 2023
11,99 Lei

Pret / CPS: 1,20 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Hepiflor, 10 capsule, Terapia

7517939

Hepiflor este un probiotic ce contine 10 miliarde de culturi vii din 3 culturi de bacterii benefice atent selectionate: Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132. Hepiflor reface flora intestinala si imbunatateste activitatea sistemului digestiv, ajutand la buna functionare a organismului. Probioticul restabileste echilibrului intestinal in tulburarile ce pot sa apara in urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor).

Beneficii:

  • Ajuta sistemul digestiv sa functioneze corect;
  • Impiedica actiunea bacteriilor daunatoare asupra organismului;
  • Sustine echilibrul florei intestinale si contribuie la prevenirea unor afectiuni cauzate de disparitia bacteriilor bune.

Ingrediente: fiecare capsula contine culturi de bacterii probiotice (Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132), agent de incarcare: amidon de cartofi, capsula: gelatina, lubrifiant: stearat de magneziu, corector de aciditate: acid ascorbic.

Mod de utilizare: se administreaza din momentul initierii tratamentului cu antibiotic, la distanta de cel putin 2 ore de acestea. Este recomandata continuarea administrarii de probiotic inca cel putin o saptamana dupa incheierea tratamentului cu antibiotic.

  • Adulti: 1 - 2 capsule pe zi.

Mod de prezentare: o cutie cu 10 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.07.2021