Hepiflor, 10 capsule, Terapia

Suplimente alimentare

Brand: TERAPIA
In stoc
7,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Hepiflor, 10 capsule, Terapia

7517939

Hepiflor este un probiotic ce contine 10 miliarde de culturi vii din 3 culturi de bacterii benefice atent selectionate: Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132. Hepiflor reface flora intestinala si imbunatateste activitatea sistemului digestiv, ajutand la buna functionare a organismului. Probioticul restabileste echilibrului intestinal in tulburarile ce pot sa apara in urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor).

Beneficii:

  • Ajuta sistemul digestiv sa functioneze corect;
  • Impiedica actiunea bacteriilor daunatoare asupra organismului;
  • Sustine echilibrul florei intestinale si contribuie la prevenirea unor afectiuni cauzate de disparitia bacteriilor bune.

Ingrediente: fiecare capsula contine culturi de bacterii probiotice (Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132), agent de incarcare: amidon de cartofi, capsula: gelatina, lubrifiant: stearat de magneziu, corector de aciditate: acid ascorbic.

Mod de utilizare: se administreaza din momentul initierii tratamentului cu antibiotic, la distanta de cel putin 2 ore de acestea. Este recomandata continuarea administrarii de probiotic inca cel putin o saptamana dupa incheierea tratamentului cu antibiotic.

  • Adulti: 1 - 2 capsule pe zi.

Mod de prezentare: o cutie cu 10 capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 01.07.2021