Gripe Baby Water, 120 ml, Pharco

Brand: PHARCO

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

32,63 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

1055761

Gripe Baby Water este un supliment alimentar care poate fi benefic pentru digestia sugarilor si a copiilor mici datorita combinatiei de ulei volatil deterpenizat din fructe de marar si bicarbonat de sodiu.

Extractul din fructe de marar (Anethum graveolens) are in principal proprietati digestive: stomahice, coleretice si colagoge, antispastice, antivomitive si antiflatulente. Astfel, prin stimularea secretiilor digestive, uleiul din fructe de marar poate contribui la realizarea unei digestii complete si impiedica formarea de gaze intestinale care rezulta din degradarea componentelor alimentare nedigerate, iar prin efectul carminativ, uleiul din fructe de marar poate favoriza eliminarea gazelor intestinale excesive, contribuind rapid la reducerea disconfortului abdominal. Uleiul din fructe de marar se absoarbe rapid din tubul digestiv si produce imediat efecte asupra intestinelor.

Totodata, uleiul din fructe de marar poate fi benefic si in perioada aparitiei primilor dintisori si ajuta la instalarea somnului. În plus, bicarbonatul de sodiu, fiind un agent alcalinizant (corector de aciditate), poate contribui si el la confortul digestiv.Gripe Baby Water are un gust placut, usor aromat.

Ulei deterpenizat de seminte de marar: semintele plantei Anethum graveolens (marar) care contin 5% ulei volatil (raspunzator de proprietatile farmacologice), bogat in carvone, d-limonene, alfa-phellandrene.

Beneficii:

- Ameliorarea rapida si eficienta a flatulentei si colicilor gastro-intestinale.

- Ameliorarea prompta a hiperaciditatii ce insoteste dispepsiile.

- Benefic in dispepsii (stari de indigestie) la copii, care se manifesta cu scaderea apetitului, greata, spasme sau dureri abdominale, flatulenta.

- Reducerea iritabilitatii sugarilor in perioada aparitiei dentitiei sau din timpul colicilor.

Mod de utilizare:

1/2 lingurita de 3 ori pe zi, in prima luna de viata ,1 lingurita de 3 ori pe zi intre 1-6 luni;, 2 lingurite de 3 ori pe zi 6 luni -2 ani.
Poate fi adaugat in sucuri sau ceai.

Forma de prezentare: flacon cu 120 ml