Go-Up Pocket Drink, 16 plicuri, Esi Spa

Suplimente alimentare

Brand: ESI SPA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

38,89 Lei

Descriere si prospect: Go-Up Pocket Drink, 16 plicuri, Esi Spa

652368904

Supliment alimentar cu L-arginina si L-carnitina. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos, la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului muscular. Zincul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Produsul nu contine gluten.

Ingrediente/ 2 pliculete: Apa purificata; fructoza; stabilizator: glicerol; L-arginina; glicerofosfat de magneziu; acidifiant; acid citric monohidrat; clorhidrat de L-carnitina; suc concentrat de Afin (Vaccinum myrtillus); agent de ingrosare: guma guar; conservanti: sulfat de zinc heptahidrat; L-arginina 2000 mg; L-carnitina 500 mg; Magneziu 187.5 mg; Zinc 10 mg.

Mod de utilizare: Pentru a maximiza efectele benefice ale produsului, se recomanda sa luati un pliculet, doua (20-40 ml) pe zi, ca atare sau diluate in putina apa.

Forma de prezentare: Cutie cu 16 pliculete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.06.2022