Gel anti-iritatii cutanate Vitella Ozo-Hyal, 15ml, Benemedo

Frumusete si ingrijire

In stoc
25,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7523189

Gel anti-iritatii cutanate Vitella Ozo-Hyal contribuie la reducerea durerii cutanate (dezactiveaza ciclo-lipo-oxigenaza si reduce nivelul prostaglandinelor) si la reducerea pruritului si eritemului cutanat (activeaza amino-oxidaza - enzima ce distruge histamina).
Produsul lupta impotriva microorganismelor (bacterii, fungi, virusuri) - bioperoxizii actioneaza similar substantelor oxidante produse de leucocite in timpul fagocitozei (produce distrugeri membranelor celulare microbiene si fungice) si stopeaza replicarea virala.
Gelul are ca ingrediente active: ozon stabilizat cu acid oleic (din ulei de masline) si vitamina E, Hialuronat de sodiu

1. Ozonul stabilizat cu acid oleic si vitamina E din Vitella Ozo-Hyal are proprietati anti-microorganisme, antiinflamatorii si de stimulare a activitatii celulare.
2. Vitamina E este un puternic antioxidant care protejeaza organismul de radicalii liberi. Impreuna cu acidul oleic functioneaza ca stabilizator al Ozonului.
3. Hialuronatul de sodiu este un suport structural care ofera tonicitate si elasticitate tegumentelor, ajutand la refacerea cutanata.

Mod de utilizare:
Gelul Vitella Ozo-Hyal se aplica pe zonele afectate si se maseza pana la absorbtia completa. Se recomanda utilizarea de 2 ori pe zi pana cand pielea se normalizeaza, timp de 3-4 saptamani. Daca problema persista, consultati medicul sau farmacistul.
A nu se lasa produsul la indemana copiilor. Tubul se inchide ferm dupa utilizare si se pastreaza departe de surse de caldura sau lumina solara.

Substante active: Ozon stabilizat cu acid oleic (din ulei de masline) si vitamina E, Hialuronat de sodiu.

Ingrediente: Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl stearate, Cetyl Alcohol, Ozonized olive oil, Tocopheryl acetate, aqua, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate diacetate, Hialuronat de sodiu.

Forma de prezentare: 15ml

Data ultimei actualizari 17.10.2020