Benzi depilatoare (14)

Sortare dupa
Uitati de iritatiile neplacute si de pielea cu peri razleti.
Benzile depilatoare pentru fata cu ceara Farmec, asigura o depilare rapida. indeparteaza eficient parul nedorit.
Benzile depilatoare pentru fata cu ceara alba si ulei de argan, indeparteaza eficient parul nedorit si va lasa pielea catifelata mai mult timp intre epilari. Benzile sunt ideale pentru epilarea parului de pe fata, mustata.
Benzile depilatoare cu ceara rece gel indeparteaza eficient parul nedorit si lasa pielea hidratata. Sunt recomandate pentru indepartarea parului nedorit de pe corp: picioare, brate, axila, zona inghinala.
Benzile depilatoare cu ceara rece gel indeparteaza eficient parul nedorit si lasa pielea hidratata. Sunt recomandate pentru indepartarea parului nedorit de pe fata, mustata, zona inghinala si micile corectii.
Crema depilatoare este special realizata pentru pielea sensibila a adolescentelor, ofera o depilare blanda si eficienta a parului nedorit de pe picioare, brate, axila si zona bikinilor.
Rola hartie pentru depilare Blenior, igienica si practica, cu aderenta puternica.
Blenior va ofera o depilare usoara si practica pe fiecare zona a corpului.
Benzile de dimensiuni mari sunt utilizate pentru corp, cele de dimensiuni medii sunt utilizate pentru zonele sensibile, cum ar fi axila si zona bikinilor, iar benzile de dimensiuni mici sunt utilizate pentru fata.
Benzi depilatoare cu ceara rece pentru piele sensibila va ofera 0 experienta placuta si practica de depilare a bratelor si picioarelor.
Benzi depilatoare cu ceara rece pentru normal va ofera 0 experienta placuta si practica de depilare a bratelor si picioarelor.
Benzi depilatoare cu ceara rece pentru par gros si des va ofera 0 experienta placuta si practica de depilare a bratelor si picioarelor.
Folosind benzile depilatoare de la Veet puteti obtine o piele catifelata ce dureaza pana la 4 saptamani.
Bucura-te de noua solutie, simplu de utilizat, pentru piele neteda si sexy! VeetBenzi de ceara rece iti lasa pielea neteda mai mult timp intre epilari! Nu ar putea fi mai simplu!
Benzi depilatoare

Benzi depilatoare

Benzi depilatoare pentru ingrijirea corpului