Fluid nuantator pentru protectie solara SPF 50+, 50 ml, Avene

Brand: AVENE

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

42,39 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7524395

Protectia solara 50 este destinata pentru ingrijirea pielii sensibile si hipersensibilitatea solara a pielii sau pielea expusa la lumina solara intensa.

Beneficii:

  • Rezistent la apa;
  • Contine complex anti-oxidant;
  • Ofera protectie optima impotriva razelor UVB si UVA;
  • Imbogatit cu apa termala Avene si cu pudre de matifiere, textura sa usoara confera pielii dumneavoastra un efect mat si fara luciu;
  • Protectie exclusiva prin asociere Sunsitive: spectru foarte larg si sistem de filtrare UVB-UVA fotostabil, complex antioxidant, protectie celulara globala, apa termala Avene, cu efect calmant si anti-iritant;
  • Inovatia senzatiei de piele goala: imperceptibil pe piele, neuleios, nelipicios, absorbtie rapida;
  • Formula creata pentru a minimiza riscul reactiilor alergice
  • Non-comedogenic.

Ingrediente: Apa termala, C12-15 Alchil benzoate, Metilen Bis-Benzotriazolil tatramentil butilfenol, apa, Ceteril Izonanoat, Adipat de disopropil, Izodecil neopentanot, Bis-etilhexifenol Methoxyfenil Triazina, Dietilhexil Butamid Trizona, Aluminiu Amidon Octenil Succinat, Butil Methoxidibenzoilmetan, Cetil-Fosfat de potasiu, Decil Glucozida, Acrilati/C10-30 Alchil Acrilat Crospolimer, Acid Benzoic, Triglicerida Caprilica/Caprica, Caprilil glicol, Edta disoic, Parfum, Behenat de gliceril, Dibehenat de gliceril, Gliceril Laurat, Hidrogenat Gliceride Palm Kernel Propilen Glicol, Silica, Hidroxid de sodiu. Tocoferil glucozida, Tribehenin, Guma xantan.

Mod de utilizare: Inainte de expunerea la soare, aplicati in medie 6 pulverizari pe fata si gat. Repetati frecvent aplicarea pentru a mentine protectia, in special dupa inot, daca transpirati sau in cazul uscarii cu un prosop. Reducand cantitatea, veti reduce considerabil nivelul de protectie.

Precautii: Nu va expuneti un timp indelungat la soare, chiar si atunci cand utilizati un produs pentru protectie solara. Expunerea excesiva la soare este periculoasa. Evitati contactul cu ochii. In cazul in care produsul intra in contact cu ochii, clatiti cu apa curata din abundenta.

Mod de prezentare: 50 ml.