Femibion 1 sarcina sanatoasa, 30 comprimate, Merck

Mama si copilul

Brand: MERCK
51,89 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7478607

Este o combinatie de 0,4mg acid folic cu o cantitate echivalenta de Metafolin, in scopul de a asigura aportul optim inca de la inceputul sarcinii de acid folic/folati chiar si pentru femeile care nu pot metaboliza acidul folic la nivel optim. Femibion sarcina sanatoasa 1 contine in plus 9 vitamine esentale si iod in scopul de a asigura nivelul optim si necesitatile crescute, inca de la inceputul sarcinii. Femibion sarcina sanatoasa 1 pregateste optim organismul pentru sarcina si ajuta la dezvoltarea sanatoasa a copilului pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina.

Proprietati:

  • Acidul folic: Un tip de vitamina B care, in corp, este transformata in folat pentru a deveni activa biologic. Contribuie atat la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, cat si la procesul de diviziune celulara, insa nu toate femeile pot utiliza in intregime acidul folic.
  • Metafolin: o forma speciala de folat, dezvoltata si brevetata de Merck, care nu mai trebuie transformata in corp, ci este disponibila direct.
  • Iod: ontribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide.
  • Vitamina B1, B2 si biotina: contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.
  • Vitamina B6, B12 niacina si acidul pantotenic: contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.
  • Vitamina C: contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
  • Vitamina E: contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente/comprimat: Folati, Vitamina B1, B2, B6 , B12, Biotina, Niacina, Acid pantotenic, Vitamina C, Vitamina E, Iod.

Mod de administrare: 1 comprimat/zi, in timpul mesei.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Data ultimei actualizari 14.06.2021