Suplimente alimentare

Extract de castan salbatic, 50ml, PlantExtrakt

30,49 Lei

Pret / FL: 30,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Extract de castan salbatic, 50ml, PlantExtrakt

7501558

Extractul gemoterapic cntine alcool etilic de cereale 33% vol si sustine starea de sanatate a venelor (varice, hemoroizi, staza si congestie venoasa) si a capilarelor (fragilitate capilara).

Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:

- in afectari ale circulatiei venoase (varice, hemoroizi), cu Extract din muguri de Castan comestibil - Castanea vesca MG=D1;

- in hemoroizi, hipertensiune venoasa, in special femeilor cu tulburari circulatorii la menopauza, cu Extract din muguri de Scorus - Sorbus domestica MG=D1.

Observatii:

Propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative si nu exclud si alte posibilitati de asociere de produse, adaptate la necesitatile specifice fiecarei persoane.

Mod de administrare:

Adulti: in general, cate 4-6 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, inainte de mese.

1 ml=aprox. 25 de picaturiIn cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o data pe zi. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile.

Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Forma de prezentare: 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.11.2022