No Dol poket drink, 16 plicuri, Esi Spa

Suplimente alimentare

Brand: ESI SPA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

32,49 Lei

Descriere si prospect: No Dol poket drink, 16 plicuri, Esi Spa

652368922

Supliment alimentar cu mangan, glucozamina, condroitina, MSM, extracte vegetale de aloe vera si gheara-diavolului.

Ingrediente: apa purificata, glicerol, D-clorhidrat de glucozamina (peste, crustacee), suc concentrat din fructe de afin (vaccium myrtillus), sulfat sodic de condroitina, msm, exract uscat (maltodextrina) din radacina de gheara diavolului cu 3-4% iridoide, acid citric monohidrat, aroma naturala de mar rosu, gluconat de mangan, guma gutat, extract 200:1 (maltodextrina) din gel din frunze fara cuticule de aloe, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.

Ingrediente active: D-Glucozamina – 500 mg, Suc concentrat de afin – 320 mg, sulfat de condroitina – 200 mg, MSM – 200 mg, extract de gheara diavolului – 200 mg, extract de aloe vera – 30 mg, mangan – 10 mg, aport total de iridoide – 7 mg.

Mod de utilizare: pentru a maximiza efectele benefice ale produsului, se recomanda sa luati un pliculet (20 ml) pe zi, ca atare sau diluat in putina apa.

Forma de prezentare: Cutie cu 16 pliculete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.06.2022