Pachet Elgocalm cu valeriana 1+1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

Remedii naturiste

In stoc
22,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17537421

Emocalm cu valeriana este recomandat in tratamentele pentru anxietate, depresie, stres si atacuri de panica. Acesta contribuie la stapanirea emotiilor, eliminarea senzatiilor de nod in gat. Poate fi folosit si de catre adolescentii cu depresie sau anxietate.

Beneficii:

  • Armonizarea starii psiho-emotionale;
  • Sustinerea calmului si la relaxarea optima;
  • Actiuni: anxiolitic, antidepresiv, stabilizant psiho-emotional.

Ingrediente: roinita (Melissa officinalis), parti aeriene (100 mg); sunatoare (Hypericum perforatum), parti aeriene (100 mg); lavanda (Lavandula angustifolia), extract hidroalcoolic 10:1 din flori (50 mg); valeriana (Valeriana officinalis), extract hidroetanolic cu 0,3% acizi valerianici din radacini (25 mg); ulei esential de portocal (Citrus sinensis) (5 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Mod de utilizare: se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei. Comprimatele se inghit cu apa. in caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

  • Adulti si tineri cu varsta de peste 15 ani, cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.
  • Copii cu varsta intre 5 si 15 ani, cate 1/2 de comprimat de 3 ori pe zi. In cazul administrarii de lunga durata se recomanda o pauza de 3 saptamani la fiecare 3 luni.

Contraindicatii: sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre ingrediente.

Mod de prezentare: 2 x 60 comprimate

Data ultimei actualizari 19.05.2021