Dr.Max Magnesium B6 250mg, 20 comprimate efervescente

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Dr.Max Magnesium B6 250mg, 20 comprimate efervescente

17530598

Magnesium B6 250mg contribuie la reducerea oboselii, a extenuarii si la mentinerea sanatatii psihice, sustinand functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular. Ajuta la mentinerea sanatati sistemului osos si a dintilor, datorita prezentei magneziului. Contribuie, de asemenea, la procesul de diviziune celulara si la metabolismul energetic normal.

Ingrediente: Acid (acid citric), corector de aciditate (bicarbonat de sodiu), oxid de magneziu, agent de incarcare (sorbitol), agent antiaglomerant (polietilenglicol), maltodextrina, indulcitor (sucraloza), piridoxina, aroma naturala de lamaie, emulsifiant (guma arabica).

Compozitie: Fiecare comprimat contine Magneziu 250mg, vitamina B6 5mg.

Mod de administrare: 1 comprimat efervescent zilnic, dizolvat intr-un pahar cu apa (250ml). Prezenta particulelor nedizolvate este o caracteristica naturala a produsului.

Avertizari:

- A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5°C si 25°C in ambalajul original, in locuri ferite de umiditate si de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa pe ambalaj.

- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

- A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.

Forma de prezentare: 20 comprimate efervescente

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 27.06.2022