Dr.Hart Spray cu apa de mare pentru copii, 50ml

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

Pretul nu a putut fi incarcat. Incercati sa adaugati produsul in cos pentru a vedea pretul.

Descriere si prospect: Dr.Hart Spray cu apa de mare pentru copii, 50ml

7520902

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii este un micro-spray delicat, bazat pe o tehnologie avansata, care permite descongestionarea si curatarea delicata a narilor, evitand contaminarea si disconfortul, in timp ce echilibreaza si ofera confort respirator imediat.

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii poate fi folosit în orice pozitie. Pulverizatorul sau ergonomic este creat special pentru narile mici ale bebelusilor. Introduceti usor duza in nara bebelusului. Apasati scurt pe pulverizator.Lasati excesul de solutie sa se scurga. Astfel, odata cu aceasta vor fi eliminate si secretiile nazale.Repetati procedura la cealalta nara. Folositi ca produs de igiena nazala, pulverizand după caz.

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii este un micro-spray delicat, bazat pe o tehnologie avansata, care permite descongestionarea si curatarea delicata a narilor, evitand contaminarea si disconfortul, in timp ce echilibreaza si ofera confort respirator imediat. Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii poate fi folosit în orice pozitie. Pulverizatorul sau ergonomic este creat special pentru narile mici ale bebelusilor.

Mod de utilizare: introduceti usor duza in nara bebelusului. Apasati scurt pe pulverizator. Lasati excesul de solutie sa se scurga. Astfel, odata cu aceasta vor fi eliminate si secretiile nazale. Repetati procedura la cealalta nara. Folositi ca produs de igiena nazala, pulverizand după caz.

Forma de prezentare: spary de 50ml.
 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.08.2022