Dr.Hart Spray cu apa de mare pentru copii, 50ml

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART
In stoc
28,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7520902

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii este un micro-spray delicat, bazat pe o tehnologie avansata, care permite descongestionarea si curatarea delicata a narilor, evitand contaminarea si disconfortul, in timp ce echilibreaza si ofera confort respirator imediat.

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii poate fi folosit în orice pozitie. Pulverizatorul sau ergonomic este creat special pentru narile mici ale bebelusilor. Introduceti usor duza in nara bebelusului. Apasati scurt pe pulverizator.Lasati excesul de solutie sa se scurga. Astfel, odata cu aceasta vor fi eliminate si secretiile nazale.Repetati procedura la cealalta nara. Folositi ca produs de igiena nazala, pulverizand după caz.

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii este un micro-spray delicat, bazat pe o tehnologie avansata, care permite descongestionarea si curatarea delicata a narilor, evitand contaminarea si disconfortul, in timp ce echilibreaza si ofera confort respirator imediat. Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii poate fi folosit în orice pozitie. Pulverizatorul sau ergonomic este creat special pentru narile mici ale bebelusilor.

Mod de utilizare: introduceti usor duza in nara bebelusului. Apasati scurt pe pulverizator. Lasati excesul de solutie sa se scurga. Astfel, odata cu aceasta vor fi eliminate si secretiile nazale. Repetati procedura la cealalta nara. Folositi ca produs de igiena nazala, pulverizand după caz.

Forma de prezentare: spary de 50ml.
 

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.06.2021