Dischete pentru san de unica folosinta, 60 bucati, Dr. Brown's

Mama si copilul

In stoc
52,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dischete pentru san de unica folosinta, 60 bucati, Dr. Brown's

17537056

Dischetele ovale naturale si invizibile sunt de incredere pentru mamele care alapteaza, stratul micro si ultra-absorbant prevenind patarea hainelor. Forma lui face se muleze pe sanul mamei, deci nu e nevoie de adeziv. Este foarte fin si confortabil, perfect pentru mamele pe fuga. Este special create pentru sanatatea mamei si a bebelusului in timpul alaptarii. Produsele noastre sunt dezvoltate si produse de o  echipa de consultanti  in lactatie si mame, pentru a sprijini  legatura pozitiva dintre mame, bebelusi si alaptatul la san.

Compozitie: Este creat si confectionat din 3 straturi speciale, fara SAP. Toate materialele sunt biodegradabile si nu contine polimeri chimici.

Mod de utilizare: Asigurati-va ca introduceti discul de unica folosinta cu partea cu model de petale inspre san. Partea neteda va fi catre imbracaminte.

Forma de prezentare: 60 bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.03.2021