DHA Premium pentru copii, 30 capsule masticabile, Cosmopharm

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

37,89 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7522836

DHA Premium Omega 3 Ulei de peste este un supliment alimentar cu proprietati terapeutice de exceptie intr-o prezentare ce va face deliciul copiilor. Supranumite si „grasimile inteligentei” sau „caramizile creierului”, DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic) contribuie la formarea creierului si la mentinerea sanatatii mentale.

Proprietati:

- Produsul este vital in buna functionare a sistemului nervos si sanatatii mentale a copilului.

- Dezvolta creierul la fat si la nou nascut, ajuta la dezvoltarea psihomotorie, are un rol important in alimentatia copiilor nascuti prematur si a celor hraniti artificial.

- Stimuleaza inteligenta copiilor si imbunatateste capacitatea de invatare, concentrare si memorare.

- Combate starile de impulsivitate, depresia, instabilitatea emotionala si tulburarile de comportament.

- Este adjuvant in tratamentul depresiei, reduce manifestarile specifice afectiunilor neuro-psihice.

- Contribuie la buna functionare a sistemului cardio-vascular la copii, reintampina aparitia afectiunilor tractului respirator prin complexul de vitamine, intareste sistemul osos si combate rahitismul prin vitamina D3.

- Mentine starea de sanatate a pielii, parului, unghiilor prin vitamina E, creste imunitatea si rezistenta organismului si este esential in mentinerea acuitatii vizuale.

- Omega 3 preintampina aparitia diabetului.

- Produsul este indicat in urmatoarele cazuri: deficit de atentie, hiperactivitate (ADHD), dislexie, dislalie, epilepsie, autism, sindromul Down, rahitism, depresie, instabilitate emotionala si tulburari de comportament, astm, diabet, sarcina si alaptare.

Ingrediente: Ulei de Peste EPAX 290mg din care DHA (acid docosahexaenoic) 125mg si EPA (acid eicosapentaenoic) 26mg, Vitamina C 26mg, Vitamina E 1.5mg, Vitamina A 200mcg, Vitamina D3 2.5mcg.

Mod de administrare:

- Copii peste 3 ani: 1-2 capsule pe zi.

- Adulti: 2-3 capsule masticabile pe zi.

Avertizari: Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: 30 capsule