Deodorant DeoVis Ylang Ylang, 75ml, Aghoras

Ingrijirea corpului

In stoc

14.29 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Deodorantul DeoVis  nu impiedica in totalitate transpiratia si este tocmai de aceea recomandat mai ales  persoanelor cu necesitati medii/normale in ceea ce priveste dezodorizarea.
Aroma, nepersistenta, este data de uleiul esential din compozitie, in functie de sortiment. Neavand stabilizatori, uleiurile esentiale se vor evapora relativ rapid dupa aplicare.
În utilizare s-a dovedit a fi neiritant, comod si cu efect de lunga durata.
Agentul de gelifiere este natural, guma de xanthan, utilizata adeseori si in alimentatie.
Alantoina si gelul de aloe din compozitie au efect antiiritant si hranitor pentru piele. Aurul coloidal contribuie in mod suplimentar la ingrijirea zonei respective, iar argintul din compozitie isi spune cuvantul datorita efectelor antibacteriene si, nu in ultimul rand, ca si conservant natural.
Atentie! Desi alaunul faciliteaza inchiderea taieturilor pielii, recomandam a se utiliza cu precautie pe pielea proaspat rasa.

Mod de pastrare: 

Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Contraindicatii:

Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la una dintre componente.

Ingrediente (INCI): Aqua, Aloe Vera gel (10%), Potassium allum, Xanthan gum, Aurum metallicum, Argentum metallicum, Essential oils.

Forma de prezentare: Flacon 75ml.
 

Data ultimei actualizari 15.01.2021