Crema reparatoare Sensitive Skin Baby Natural, 75ml, Attitude

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

73,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Crema reparatoare Sensitive Skin Baby Natural, 75ml, Attitude

652364234

Sensitive Skin Crema Reparatoare este conceputa pentru sugari si copii cu pielea exceptional de delicata. Formula noastra fara sulf si compusi chimici este facuta pentru a pastra pielea extra-delicata, folosind ingrediente naturale cum ar fi fulgi de ovaz de coloidal cu efect calmant. Este certificata de Asociatia Nationala pentru Eczema si de EWG. 

Certificate EcoLogo, un program de Mediu din Canada. CO2 neutru: nu contribuie la schimbarile climatice. Pe baza de vegetale / Natural / biodegradabil. Nu contine amoniac, oxid de etilena si de 1,4-dioxan, compusi cancerigeni. Nu contine coloranti artificiali si parfumuri artificiale. Contine uleiuri esentiale pure. Nu contine derivati petrochimici. Nu contine ingredient cancerigene (ingredientele selectate nu sunt mentionate in Categoria IARC 1, 2A SAU 2B). Produs vegan (exclude utilizarea oricarui ingredient de origine animala).

Va ofera o solutie 100% naturala, eficienta si sanatoasa. Tratament de hidratare intensa pentru piele uscata. Potoleste mancarimea (prurit) cauzata de pielea uscata. Protejeaza prima linie defensiva a pielii cu solutia naturala

Produs hipoalergenic, fara parfum.

Forma de prezentare: Flacon de 75ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.09.2022