Frumusete si ingrijire

Crema pentru protectie solara cu SPF 30 Repaskin Silk Touch, 50ml, Sesderma

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Crema pentru protectie solara cu SPF 30 Repaskin Silk Touch, 50ml, Sesderma

17535729

Produs lipozomal pentru protectie solara cu textura matasoasa pentru toate tipurile de piele.

Reparare efectiva a ADN-ului celular pentru neutralizarea si reversarea daunelor pielii produse de soare. Pentru a combate efectele nocive ale radiatiilor UV, pielea este echipata cu un sistem de aparare complex care le neutralizeaza. Dar de cele mai multe ori, nu este suficient. Cand radiatiile UV din razele soarelui ajung la piele, celulele produc dimeri de timina care distorsioneaza si modifica structura ADN-ului. Aceasta duce la aparitia ridurilor, semnelor si arsurilor. Dar aceste daune silentioase, vizibile ale pielii pot fi acum reparate. Gama Repaskin utilizeaza o noua TEHNOLOGIE SHIELD-SYSTEM, conceputa pentru a intari protectia si a stimula repararea ADN-ului pielii, cu eficienta si rezultate dovedite in cadrul unor studii.

Mod de utilizare:
Aplicati o cantitate generoasa cu 30 de minute inainte de expunerea la soare, masand usor fata. Repetati la fiecare 2 ore in caz de expunere prelungita la soare.

Forma de prezentare: Spray 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 18.10.2022