Suplimente sportivi

Creatina monohidrata ON Creatine, 317g, Optimum Nutrition

127,49 Lei

Pret / BUC: 127,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Creatina monohidrata ON Creatine, 317g, Optimum Nutrition

652370934

Creatina de la Optimum Nutrition contine 3.4g de creatina monohidrat si micronizata cu o puritate de 100%.

Proprietati:

  • Creatina este unul din cele mai studiate suplimente din lume si astfel s-a demonstrat de multiple ori ca ajuta la cresterea puterii musculare si la cresterea si dezoltarea masei.
  • Aceasta creatina monohidrata micronizata de la Optimum Nutrition este fabricata cu creapure, o creatina monohidrat renumita pentru puritatea sa.
  • Produsul contine creatina micronizata (particule mult mai mici) care ajute foarte mult la partea de solubilitate.

Ingrediente: Creatina monohidrata micronizata.

Valori nutritionale per portie de 5g: Creatina monohidrata micronizata 5g.

Mod de administrare: Portia este de 3.6g, formata din o cupa. Se amesteca o cupa cu 240ml de apa rece pana cand se dizolva. Se recomanda consumul unei singure portii pe zi.

Avertizari:

  • A nu se utiliza de persoanele care au orice problema medicala sau de cei care iau medicamente diverse. De asemenea, produsul nu se recomanda pentru utilizare persoanelor sub 18 ani sau femeilor insarcinate sau care alapteaza.
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
  • A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra intr-un loc racoros si uscat, la o temperatura de maximum 25 de grade Celsius, ferit de lumina directa a soarelui.
  • Consultati medicul inainte sa consumati suplimente in cazul in care aveti orice problema de sanatate sau daca sunteti insarcinata.

Forma de prezentare: 317g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.07.2022