Cosm Enzime, 10 drajeuri, Cosmopharm

Suplimente alimentare

In stoc

11.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Complex de enzime digestive naturale care ajuta la eliminarea neplacerilor cauzate de o digestie lenta sau incompleta:greata; balonare;constipatie;disconfort abdominal.

Suplimenteaza enzimele digestive dupa mesele copioase.

Ingrediente per drajeu:

Extract de bila bovina - 100 mgPancrelipaza USP din care: Amilaza - 30000 unit. USP; Proteaza - 20000 unit. USP;-Lipaza - 6000 unit USP.Pepsina (1:5000) - 50 mgPapaina (din Papaya/Carica papaya) 50 mgBromelaina (din Ananas/Ananas comosus)  25 mg. Nu contine alergeni. Zero calorii.

Alte componente:

Celuloza microcristalina (agent de incarcare), fosfat dicalcic (corector de aciditate), maltodextrina (agent de incarcare), carbonat de calciu (corector de aciditate), carboximetilceluloza de sodiu reticulata (agent de incarcare), mono si digliceride ale acizilor grasi (emulsifiant), dioxid de siliciu si stearat de magneziu (antiaglomeranti), esenta de menta.

Mod de administrare:1 - 2 tablete drajefiate pe zi, dupa masa.

Precautii:Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Forma de prezentare:10 drajeuri