Recuperare medicala

Compresa ColdHot Mini pentru terapie cald/rece, 10 x 26cm, Nexcare

Brand: NEXCARE
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
46,49 Lei

Pret / BUC: 46,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Compresa ColdHot Mini pentru terapie cald/rece, 10 x 26cm, Nexcare

7524230

Este o compresa cu gel, cu dubla utilizare, putand fi folosita atat la rece, cat si la cald. Este solutia recomandata pentru cei care prefera o terapie naturala, fara medicamente. Instructiuni pentru terapia rece: Terapia rece este folosita atat pentru starile acute, cat si pentru cele cronice, cum sunt afectiunile musculo-scheletice. Ajuta la reducerea umflaturilor, inflamatiilor si durerilor.

Terapia la rece este un remediu natural pentru dureri de cap si migrene, lovituri si contuzii, intinderi musculare, rupturi de ligamente, hemoragii nazale, dureri de dinti.

Instructiuni pentru terapia calda: Terapia calda este recomandata pentru atenuarea durerilor si pentru reducerea spasmelor musculare. Este indicata in lumbago si dureri de spate, dureri menstruale, dureri de cap cauzate de incordare, sters, circulatie deficitara, amorteala muschilor.

Pentru incalzire, fierbeti apa suficienta cat sa acopere compresa. Luati apa de pe foc si introduceti compresa in apa timp de 4-5 min.

Precautii: Folositi produsul cu atentie pentru a nu cauza vatamari ale tesutului sau nervilor, in special la pacientii cu simtul tactil diminuat. Nu folositi compresa calda sau rece atunci cand suferiti de boli in care sunt contraindicate astfel de tratamente.

Atentie: Nu folositi produsul daca este deteriorat, utilizati intotdeauna husa de protectie. Nu supraincalziti compresa, nu folositi cuptorul clasic sau cu microunde pentru incalzirea acesteia. Nu continuati utilizarea produsului, fie el cald sau rece, atunci cand va provoaca discomfort.

Forma de prezentare: 1 compresa 26 cm x 11 cm, cu husa

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.