Suplimente alimentare

Coenzima Q10 100 mg, 30 capsule, Solgar

Brand: SOLGAR

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Coenzima Q10 100 mg, 30 capsule, Solgar

652353928

Coenzima Q10 este o componenta esentiala a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizeaza pentru a produce energia ATP necesara corpului pentru cresterea si sustinerea celulelor. Coenzimele ajuta enzimele sa functioneze corespunzator pentru a digera alimentele si a indeplini alte functii ale organismului, inclusiv protejarea inimii si a muschilor scheletici.

Ingrediente: agent de incarcare (ulei din tarate de orez), capsula (gelatina, glicerina vegetala /ulei de palmier si de cocotier), coloranti (capsantina si dioxid de titan), coenzima Q-10 [sub forma de ubiquinona (KanekaQ10®)] 100mg, emulsifiant (lecitina din soia). Nu contine grau, drojdii, gluten, lactate, indulcitori, conservanti si arome artificiali.

Mod de administrare: pentru adulti este recomandat 1 capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

Mod de prezentare: un borcanel cu 30 de capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.06.2021