Suplimente alimentare

Cicatridina unguent nazal, 15g, Farma-Derma

68,99 Lei

Pret / TUB: 68,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Cicatridina unguent nazal, 15g, Farma-Derma

7524885

Cicatridina unguent nazal este un  tratamentul lubrifiant si emolient pentru mentinerea hidratarii mucoasei nazale in cazuri de uscaciune si iritare, chiar si in prezenta crustelor, datorita conditilor specifice de mediu, tratamentelor farmacologice, boli cum ar fi rinita sau sinuzita; - tratament adjuvant al reepitelizarii naturale si a proceselor reparatorii ale mucoasei nazale care rezulta din interventiile chirurgicale, leziuni superficiale si epistaxis;

- are un rol protector si o actiune de hidratare care previne formarea crustelor;

- recomandat in cazurile de uscaciune si iritare a zonei perinazale.

Ingrediente active:

Acid hialuronic, Calendula Officinalis (extract de galbenele), Centella Asiatica, Aloe vera, ulei de migdale, Clorura de benzalconiu.  

Mod de utilizare: Dozati o cantitate suficienta de unguent pe deget in functie de marimea zonei afectate si aplicati usor un strat subtire in nara si in zona perinazala. Adulti si copii: 2 – 3 aplicari pe zi (in functie de recomandarea medicului). Durata tratamentului depinde de evolutia simptomelor. Nu se recomanda copiilor cu varsta mai mica de 3 ani.

Forma de prezentare: 15 g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.