Mama si copilul

Cereale din orez + porumb + banane si capsuni Bio 6 luni+, 120g, Organix

Brand: ORGANIX

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

20,99 Lei

Pret / BUC: 20,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Cereale din orez + porumb + banane si capsuni Bio 6 luni+, 120g, Organix

7505662

Cerealele ecologice (faina de orez si de porumb) cu fulgi de banane si pudra de capsuni liofilizate sunt usoare, pufoase si delicios de cremoase atunci cand sunt amestecate cu lapte. Potrivite incepand de la varsta de 6 luni (etapa 1 – Invatarea primelor gusturi). Organix exista pentru a produce mancare delicios de gustoasa, totalmente ecologica care iti da o stare de bine, pentru a stimula curiozitatea micutului tau.

Ingrediente: Faina ecologica de orez 54,6%, faina ecologica de porumb 36,4%, fulgi ecologici de banana 6,0%, pudra ecologica de capsuni liofilizate 3,0%, Tiamina (Vitamina B1) – fara certificare ecologica <0,1%. Fara lapte.

Mod de utilizare: Adaugati treptat 2 linguri rase de cereale, amestecand continuu. Puneti 6 linguri din laptele uzual al sugarului, rece sau încalzit, într-un bol curat. Amestecati pana cand compozitia se îngroasa. Se consuma în maximum 30 min. de la preparare.

Precautii: A nu se consuma de catre copiii mai mici de 6 luni.

Forma de prezentare: 120g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.11.2021