Dieta si nutritie

Ceai Distonoplant, 50g, Fares

Brand: FARES

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ceai Distonoplant, 50g, Fares

7523774

Ceaiul Distonoplant este un ceai cu efect antistres, care contine plante romansesti folosite in mod traditional pentru mentinerea calmului in conditii de stres. Pe baza de roinita, passiflora si flori de lavanda, Distonoplnat ceai ajuta la reducerea disconfortului digestiv si cardiac, cu substrat nervos. Are rol calmant asupra sistemului nervos vegetativ. Reduce starile de agitatie nervoasa si iritabilitate. Imbunatateste starea emotionala. Nu da somnolenta si nu afecteaza capacitatea de conducere a autovehiculelor.

Ingrediente:

Roinita (Melissae herba), frunze de lemon verbena (Lippiae citriodorae folium), seminte de schinduf (Trigonellae foenugraeci semen), busuioc (Basilici herba), serlai (Salviae sclareae herba), passiflora (Passiflorae herba), flori de lavanda (Lavandulae flos), vinarita (Asperulae odoratae herba).

Mod de preparare:

Peste o lingurita de amestec de plante se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit, apoi se strecoara.

Mod de administrare:

Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, intre mese. Durata unei cure este de 2 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna, sau la nevoie.

Mamele care alapteaza pot bea 2 cani pe zi.

Contraindicatii:

Nu este indicat copiilor sub 6 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest ceai nu este indicat femeilor insarcinate.

Efecte secundare si interactiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilitati cu medicamentele si nici efecte secundare.

Nu induce somnolenta.

Forma de prezentare:

Cutie cu 50 g ceai

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.09.2021

Categorii de produse