Ceai Bio Happiness Is - Sarbatorirea prieteniei, 18 plicuri, Sonnentor

Dieta si nutritie

In stoc
16,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ceai Bio Happiness Is - Sarbatorirea prieteniei, 18 plicuri, Sonnentor

17536288

 Brand-ul Sonnentor are ca deviza “  Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania. 

Ceaiul Bio Happiness Is  - Sarbatorirea prieteniei este un amestec de busuioc sfant si frunze de mur ce merg bine pe langa gustari, prajituri si deserturi cu fructe. Gustul este dulceag aromat.

Plantele SONNENTOR sunt cultivate manual in zile speciale (luand in considerare ciclul lunii), sunt uscate la temperaturi sub 40-50 de grade si sunt ambalate manual in ambalaje 100% prietenoase cu mediul, ecologice. Astfel avem grija sa ajunga in ceasca dumneavoastra gustul adevarat a plantelor.

Mod de utilizare:

• Pentru o cana de ceai, turnati apa fierbinte peste un pliculet de ceai.
• Timp infuzare: max. 10 minute, temperatura apei: 70-80°C.

Ingrediente:

60% Busuioc sfant Ecologic, 15% Frunze de mur Ecologic, Lemongrass Ecologic, 5% Aronia Ecologica, 5% Fenicul Ecologic, Echinacea Ecologica.

Forma de prezentare: 18 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021