Calciu masticabil, 30 tablete, Cosmopharm

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

15,19 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7525624

Calciul masticabil reprezinta un element esential in cresterea si dezvoltarea sistemelor osteoarticular, muscular, cardiovascular si nervos. Forma masticabila, cu gust delicios de ciocolata, se adreseaza copiilor, celor cu dificultati de inghitire a comprimatelor sau celor care doresc un mod placut de a consuma calciul.

Proprietati:

- Calciul ofera oase rezistente, muschi puternici si un zambet sanatos.

- Este esential in perioada de crestere a copiilor, in prevenirea cariilor dentare, contribuie la formarea oaselor si la mentinerea acestora intr-o stare buna.

- Sustine sistemul muscular, faciliteaza contractiile musculare, mentine echilibrul mineral al organismului.

- Ajuta la recuperarea sistemului osos si a celui muscular dupa perioade de imobilizare, contribuie la prevenirea si tratarea pierderii densitatii osoase.

- Calciul are rol important in procesul de coagulare a sangelui si in permeabilitatea celulara, in procesul de diviziune si de diferentiere celulara, asigura mentinerea unui ritm cardiac optim si buna functionare a inimii.

- Este eficient in functionarea normala a enzimelor digestive si sinteza proteinelor, mentine starea de sanatate in perioadele de crestere, aport insuficient, sportivi, varstnici, convalescenta.

- Ajuta la pastrarea echilibrului electrolitic al organismului, reduce manifestarile reactiilor alergice, asigura un metabilism energetic optim, sustine efortul intelectual si reduce starea de extenuare sau oboseala cronica.

- Are rol important in neurotransmisie, ajuta la mentinerea sanatatii mentale, ajuta la reglarea somnului.

- Contribuie la sanatatea pielii sensibile, predispusa afectiunilor dermatologice, ajuta la cresterea unui par bogat si la fortifierea firului fragil, intareste unghiile si previne deformarea acestora.

- Suplimentul alimentar Calciu Masticabil este indicat in carente de calciu, deficit de absorbtie, afectiuni ale sistemului osos si muscular: decalcifiere, rahitism, hipocalcemie, tulburari de coagulare; scaderea densitatii osoase, fracturi, furnicaturi, senzatie de amorteala a membrelor; carii dentare; manifestari alergice, osteoporoza, osteomalacie.

Ingrediente active: Calciu 200mg.

Mod de administrare: Copii peste 4 ani, adulti, varstnici: se mesteca 1-4 tablete pe zi.

Avertizari: Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Calciu Masticabil, in cazul in care copilul sufera de afectiuni ale rinichilor, are un nivel crescut de calciu in sange, are probleme de circulatie sau afectiuni ale glandelor paratiroide.

Forma de prezentare: 30 tablete