Dieta si nutritie

Premix blat de pizza bio fara gluten, 350g, Bauckhof

Pana la 20% reducere la selectia de produse Bauckhof

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

16,31 Lei
20,14 Lei
Economisesti 19%

Pret original:  20,14 Lei  ·  Reducere 3,83 Lei

Pret / BUC: 16,31 Lei

Cel mai mic pret inainte de promotie: 20.14 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Premix blat de pizza bio fara gluten, 350g, Bauckhof

652368639

Mix pentru blat de pizza fara gluten, usor de preparat, fara coloranti, fara conservanti cu ingrediente provenite din agricultura ecologica. Adaptat si pentru vegetarieni - fara lapte si oua. Acest produs nu contine alergeni.

Aluatul de pizza organic fara gluten este facut din faina de orez integrala. Macinam materiile prime in moara fara gluten pentru a evita contaminarea cu cereale care contin gluten. Toate fainurile fara gluten sunt analizate pentru continut de gluten intr-un laborator special echipat. Aluatul organic pentru pizza fara gluten se comporta usor diferit la coacere decat aluatul standard de faina de grau. Acesta este mai umed si mai lipicios decat de obicei, baza de pizza ramane suculenta si pufoasa pe interior, se coace frumos si crocant pe exterior. Cantitatea de ambalaj este suficienta pentru doua tigai mici sau o tava. Aluatul se pregateste in cinci pana la zece minute, timpul de coacere este de 20 de minute.

Ingrediente: Faina de orez integral *, amidon de porumb *, faina de orez *, praf de copt (agent de crestere: hidrogen carbonat de sodiu, acidifiant: tartrat monopotasic, amidon de porumb *), ingrosator: guma guar *, pulbere de aluat de quinoa * (faina de quinoa *, faina de orez *, zahar de cultura initial), sare de mare, drojdie uscata, zahar brut din trestie: Guma xantan.

*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Valori nutritionale/100g: Valoare energetica 1439 kj/ 339 kcal; Grasimi (g) – 1,2 din care acizi grasi saturati (g) – 0.3; Glucide (g) – 75 din care zaharuri (g) – 1,4; Fibre (g) – 3,1; Proteine (g) – 4,9; Sare (g) – 2,1.

Mod de preparare: Intr-un castron amestecati continutul unui pachet de Premix pentru pizza fara gluten cu 250ml apa calduta si cu 2 linguri de ulei. Framantati bine, puteti adauga Oregano sau susan dupa gust. Laasati sa se odihneasca putin apoi intindetio aluatul pe o tava de copt cu diametrul 35cm tapetatat cu hartie de copt in prealabil. Aluatul se unge cu sos de tomate sau ketchup si mirodenii dupa gust. Se pot adauga topping uri dupa preferinta. Introduceti in cuptorul preincalzit in prealabil la o temperatura de 190°C, timp de 15-20 minute.

Forma de prezentare: Pachet de 350g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.07.2022