Dieta si nutritie

Premix paine rustica din ovaz fara gluten, 500g, Bauckhof

32,18 Lei

Pret / BUC: 32,18 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Premix paine rustica din ovaz fara gluten, 500g, Bauckhof

652368642

Un mix de fainuri integrale, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea unei paini crocante si gustoase fara gluten. Ideala pentru masina automata de paine.

Ingrediente: faina de ovaz integrala * fara gluten 34%, Amidon de porumb*, faina integrala de hrisca*, faina integrala de mei brun*, amidon de cartofi*, praf de aluat de hrisca*(faina de hrisca*), sare de mare, agent de ingrosare: guma xantan, coji de psyllium macinate.

*Ingrediente provenite din agricultura ecologica (*din productie organica controlata). Poate contine urme de nuci, susan, soia, lupin.

Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1470kj/ 348 kcal; Grasimi (g) – 3.0 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,5; Glucide (g) – 60. Din care zaharuri (g) 0,8; Fibre alimentare (g) – 6.7. Proteine (g) – 7.5; Sare (g) – 1,9. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi spatele pachetului. A se pastra la loc uscat si racoros.

Mod de preparare: continutul pachetului se amesteca cu 1 pliculet de drojdie uscata sau 20g de drojdie proaspata. Se adauga 500ml de apa calduta. Se framanta pana se formeaza un aluat neted, cca 3-5 min. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit, intr-un loc cald, aproximativ 30 minute. Apoi se framanta usor cu putina faina, se da forma dorita painii, dupa care se pune intr-o tava tapetata cu folie de copt. Se lasa la dospit inca 45 de minute, la loc cald, acoperita cu un prosop. Inainte de a se introduce la cuptor se cresteaza suprafata painii cu un cutit si se unge cu putina apa. Se pot adauga deasupra seminte de susan, floarea soarelui, dovleac, mac. Se preincalzeste cuptorul la 250 grade C (sus/jos), se introduce o tava cu apa fierbinte pe raftul de jos al cuptorului, apoi se introduce painea pentru 10 minute pe raftul din mijloc, scazand temperatura la 220 grade C dupa primele 10 minute, se lasa la copt timp de 50 minute.

Mod de prezentare: pachet de 500g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.07.2022