Dieta si nutritie

Baton cu pasta de cocos, 60g, Ambrozia

3,99 Lei

Pret / BUC: 3,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Baton cu pasta de cocos, 60g, Ambrozia

652384831

Baton gustos si satios cu nuca de cocos, perfect pentru momente dulci si pline de savoare, dar si pentru perioadele de post!

Beneficii:

  • Bogat in fibre (contine doar faina integrala);
  • Produs vegan, din ingrediente sanatoase si naturale, fara zahar adaugat (contine zaharuri prezente in mod natural) si fara "E"-uri.

Ingrediente: faina integrala de grau, must din struguri, faina integrala de grau spelta, semolina (grau dur), ulei de floarea soarelui, cacao pudra, ulei de cocos, sare de mare fara adaos de iod.

Informatii nutritive medii per 100 g: valoare calorica - 440 kcal / 1.844 kJ; grasimi - 20g; grasimi, din care acizi grasi saturati - 14g; carbohidrati - 55,3g; carbohidrati, din care zahar - 28g; proteine
6,9g; echivalent de sare - 0,58 g.

Mod de utilizare: Uz intern, a se consuma ca atare, inainte de data expirarii inscriptionata pe ambalaj. Inainte de consum recomandam verificarea listei de ingrediente si a potentialilor alergeni. 

Precautii: A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos. Nu este recomandat persoanelor alergice la vreunul dintre ingredientele produsului (vezi lista de alergeni) sau cu intolerante la gluten. Fabricat intr-o unitate unde se proceseaza soia, nuci, fructe cu coaja lemnoasa si fainuri care contin gluten. A se pastra in spatii acoperite, curate, uscate, racoroase, ferite de razele directe ale soarelui sau inghet, la temperaturi de maximum 25 grade Celsius si umiditate relativa a aerului de maximum 60%,

Forma de prezentare: 60g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.