Baby Guard DHA, 30 capsule, Evital

Mama si copilul

Brand: EVITAL
In stoc
38,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Baby Guard DHA, 30 capsule, Evital

7509613

Omega 3 pentru dezvoltarea normala a vazului si creierului la copii. Omega 3 din prima zi de viata. Supliment alimentar pentru completarea alimentatiei al sugarilior si copiilor in cazul in care este necesara suplimentarea cantitatii de acizi grasi Omega 3 (DHA), in prevenirea rahitismului si in cazul de!citului de Vitamina D. Contine Vitamina D3 10 uq (400 UI) si Omega 3 150 mg.

Compozitie: Supliment alimentar pentru completarea alimentatiei al sugarilior si  copiilor in cazul in care este necesara suplimentarea cantitatii de acizi grasi Omega 3 (DHA), in prevenirea rahitismului si in cazul de!citului de Vitamina D. Contine Vitamina D3 10uq (400 UI) si Omega 3150mg.

Mod de administrare:

  • 1 capsula moale pe zi pentru 0-12 luni;
  • 2 capsule moi pe zi peste 1 an.

Recomandari:  Nou-nascuti alaptati la san, din prima zi de viata daca mama nu ia suplimente cu DHA. Nou-nascuti alaptati artificial sau mixt si celor nascuti prematur, copii cu varste peste 1 an.

Forma de prezentare: 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.10.2022