Produse profesionale intensive de ingrijire a tenului

4. 11. 2021 · Farmacistul Dr. Max · 4 minute de citit

 

Sensiblu te încurajează să îți faci declarații de dragoste în fiecare zi. Adresează-ți cuvinte frumoase în oglindă, chiar în timp ce îți faci rutina de îngrijire a tenului. Ce poate fi mai frumos decât să-i arăți tenului tău cât de mult îl iubești cu tratamente special concepute pentru nevoile sale?

Dar cum stabilești ce tratament ți se potrivește?

În primul rând, fii atentă la ce îți spune tenul tău. Dacă îl simți foarte uscat, îți simți pielea strânsă și ternă, vei apela la produse de hidratare intensă. Dacă îți simți tenul iritat, alegi produse care îți calmează pielea și o relaxează. Iar dacă te confrunți cu un ten acneic și gras, alegi o rutină care se concentrează pe diminuarea secrețiilor de sebum. Fii atentă la tine și la ce îți arată pielea ta în oglindă. Tenul tău îți spune care sunt produsele de care are nevoie!

Cum introducem în rutină serumurile?

În primul rând, asigură-te că ai deja o rutină simplă a tenului, care începe în fiecare seară cu demachiere, curățare, iar la final hidratare. Orice ten are nevoie de hidratare – acest pas este necesar tuturor tipurilor de ten! Apoi, după ce ai baza rutinei tale stabilită, poți alege câteva produse intensive care abordează direct problemele tenului tău. De exemplu, dacă simți că tenul tău este mai tot timpul iritat, cu accente de roșeață, alege un Serum calmant și relaxant pentru ten, precum Clean Formance, de la Babor.

 

Acest Serum calmant, cu CBD, are o textură mătăsoasă, care calmează și relaxează imediat pielea iritată, protejând și hrănind bariera acesteia. Conține Phyto CBD, un amestec unic de ulei de semințe de cânepă și CBD de calitate cosmetică, cu proprietăti calmante, antiinflamatoare și anti-îmbătrânire. Cu toate acestea, produsul nu conține THC.


Cum îi poți oferi tenului tău un tratament și mai intens?

Probabil cea mai intensivă metodă de îngrijire a tenului sunt fiolele. Și dacă te întrebi care este avantajul lor, în comparație cu alte produse cosmetice de îngrijire a tenului, ei bine, prima diferență, și cea mai importantă, este faptul că fiolele sunt variante mai concentrate ale serumurilor pe care le folosești zi de zi.

 

 

Alege fiolele potrivite pentru tenul tău, în funcție de nevoile acestuia. Dacă simți că tenul tău are nevoie de hidratare intensă, pentru că este lezat de factorii externi – vara de expunerea îndelungată la soare, iar iarna de expunerea la diferențe de temperaturi foarte mari, poți folosi Setul de fiole cu acid hialuronic pentru noapte Hyaluron At Night, de la Dr.Grandel. Acestea conțin acid hialuronic și sunt special concepute pentru rutina ta de seară. Oferă hidratare intensă și de lungă durată pe toată perioada nopții. Conferă pielii un aspect de prospețime și oferă beneficii imediate de întărire și de netezire. Se aplică pe pielea curățată în prealabil de pe față, gât și decolteu. Iar la final, aplică o cremă hidratantă.

În cazul în care te confrunți cu riduri foarte adânci, de expresie și un ten cu aspect neuniform, îți recomandăm Tratamentul intensiv cu efect de umplere Grad 5 Fillerina 12HA, Labo. Aceste fiole intensive conțin 12 forme de acid hialuronic cu diferite greutăți moleculare, care oferă un efect de umplere ce poate fi utilizat pentru riduri și linii de expresie, precum și pentru volum pentru pomeți și buze.

 

Este un produs special conceput pentru a-ți fi ușor să îl utilizezi acasă. Tratamentul umple volumul pierdut din pomeți și din buze, iar în același timp, susține fermitatea pielii.

Serumurile și fiolele îți oferă multe beneficii pe termen lung, iar folosirea lor se poate transforma în cea mai frumoasă declarație de drgoste de la tine pentru tine: îngrijirea.

Nu uita să îți faci o declarație de dragoste în fiecare zi!

Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati specialisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine si iti pregatesc zilnic articole atent documentate, pentru a-ti oferi informatii corecte si complete despre subiectele tale de interes. Descopera care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta organismul uman, cum iti poti mentine starea de bine, dar si multe alte subiecte care te vor ajuta sa fii si sa te simti sanatos, increzator si plin de energie in fiecare zi!
Citiți mai multe de la acest autor
Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati...
Citiți mai multe de la acest autor