Campanie Nationala Dr. Max

29. 6. 2023 · Farmacistul Dr. Max · 4 minute de citit

CU 500.000 DE PREMII, TOATĂ LUMEA POATE SĂ CÂȘTIGE LA DR. MAX!

In perioada 1 iulie – 31 august 2023 poti castiga pe loc unul din cele 500.000 de premii constand in produse pentru ingrijire si frumusete, produse pentru sanatate sau vouchere Dr. Max.

Cumpara din e-shop cu livrare acasa sau prin "Click&Collect" (nu este necesar sa te loghezi online cu cardul de loialitate) si vei primi automat un talon razuibil in fiecare colet. Premiile pentru comezile in e-shop pot consta doar in vouchere.

 

CUM POTI CASTIGA?


Daca talonul tau achizitionat in farmacie sau hiper-farmacie este norocos si ai castigat un premiu ce consta in produse, acesta poate fi ridicat din farmacia de proximitate sau Hiper-farmacia Dr. Max in care ai castigat. 

Descopera aici lista completa cu premiile campaniei.

Daca ai castigat un voucher de cumparaturi, il poti folosi atat in farmaciile de proximitate si hiper-farmaciile Dr. Max, in baza cardului de loialitate, cat si in e-shop, introducand codul EAN de pe voucher pentru aplicarea discountului la achizitia comunicata pe talon.

Reducerea se aplica doar la produsele din gamele mentionate pe talon, daca indeplinesc achizitia minima precizata si se poate cumula cu alte discounturi.

*Se accepta un singur voucher valabil per achizitie. Acesta se va folosi o singura data si nu se ofera rest in cazul unei diferente de sume. Acesta se poate folosi pentru achizitionarea produselor mentionate pe talon, in limita stocurilor disponibile.

**Voucherele au valabilitate in perioada 1 iulie - 15 octombrie 2023.

Afla toate detaliile campaniei "Toata lumea poate sa castige la Dr. Max!’’ in regulamentul complet:Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati specialisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine si iti pregatesc zilnic articole atent documentate, pentru a-ti oferi informatii corecte si complete despre subiectele tale de interes. Descopera care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta organismul uman, cum iti poti mentine starea de bine, dar si multe alte subiecte care te vor ajuta sa fii si sa te simti sanatos, increzator si plin de energie in fiecare zi!
Citiți mai multe de la acest autor
Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati...
Citiți mai multe de la acest autor