Frumusete si ingrijire

Apivita Crema de maini cu sunatoare, 50ml

Brand: APIVITA
Achizitioneaza produse Apivita in valoare de 80 lei si primesti cadou APIVITA POS QUEEN BEE CREMA NOAPTE 15ML
Achizitioneaza produse Apivita in valoare de 50 lei si primesti cadou APIVITA POS MINI BEE RADIANT PEONY SERUM 10ML

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Apivita Crema de maini cu sunatoare, 50ml

7532793

Crema cu textura bogata ajuta la protejarea pielii in conditii climatice extreme, iritatii si daune cauzate de dezinfectanti si detergenti chimici. Contine extract de sunatoare si ceara de albine ce ajuta la revitalizarea pielii mainilor in caz de leziuni. In plus extractul de levantica, untul de shea si vitaminele E si A sporesc eficienta uleiului de masline, glicerinei si pantenolului ce redau si mentin starea normala de hidratare a pielii mainilor, conferindu-le elasticitate.

Ingrediente: infuzie de grec des montagnes (3 specii diferite), alicerina, alcool cetearilic, triheptanoin, Bbetaina, hypericum perforatum, extract de lavanda, extract de propolis, ulei de masline, panthenol, ulei vegetal, siderita perfoliata extract, siderita scardica extract, siderita raeseri extract, ulei de floarea-soarelui, ulei de lavanda, unt de shea, ceara de albine, retinyl palmitate, ulei de floarea-soarelui, hidroxipropil ciclodextrina, tocoferol, acetat de tocoferil, capril disodic EDil, Edil etilic , alantoina, acid palmitic, acid stearic, linoleat de gliceril, copolimer de acrilat de gliceril / acid acrilic, gliceril linolenat, citronelil metilcrotonat, cetearil sulfat de sodiu, hidroxid de sodiu, hidroxiacetofenona, parfum, cumarina, linalool.

Mod de utilizare: aplicati pe maini ori de cate ori este necesar.

Mod de prezentare: tub de 50ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.02.2023