Sampon Crescina HFSC 500 Woman, 200 ml, Labo

Ingrijirea parului si a scalpului

Brand: LABO

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

7521114

Combateti caderea parului, inca din faza de spalare. Samponul impotriva subtierii si a caderii parului la femei Crescina 500 Re-Growth curata delicat scalpul, ii furnizeaza o serie de substante importante si il pregateste pentru ingrijiri ulterioare, destinate intaririi parului. Mai mult, fiecare fir este vizibil fortificat, de la radacini pana la varfuri, iar coafura dvs. ramane voluminoasa in mod natural.

Caracteristici:

  • Destinat pentru faza medie de pierdere a parului;
  • Curata delicat scalpul;
  • Fortifica parul;
  • Ofera parului nutritia necesara;
  • Actioneaza favorizand cresterea parului;
  • Pregateste pielea pentru ingrijirea ulterioara;

Ingrediente: Cisteina – contribuie la fortificarea foliculilor pilosi, lizina – ajuta la sinteza proteinelor, pentru o crestere sanatoasa a parului, glicoproteina – stimuleaza nu doar metabolismul celular, ci si sinteza proteinelor, cheratina hidrolizata – fortifica parul si confera volum coafurii, stem-engine – contribuie la stimularea celulelor stem, glicerol – ofera protectie suprafetei firului de par, agent vasodilatator.

Mod de utilizare: Aplicati pe parul ud, spumati printr-un masaj delicat al scalpului si lasati sa actioneze cel putin 2 minute. La final, clatiti bine cu apa curata.

Recomandari: Samponul reprezinta suplimentul ideal, in completarea tratamentului pentru stimularea cresterii parului si contra caderii acestuia la femei, Crescina 500 Re-Growth and Anti-Hair Loss.

Forma de prezentare: 200ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 31.03.2022