Suplimente alimentare

Alkalium, 30 plicuri, Uractiv

Brand: URACTIV
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
42,99 Lei

Pret / PLIC: 1,43 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Alkalium, 30 plicuri, Uractiv

652376459

Alkalium este un supliment alimentar destinat mentinerii sanatatii tractului urinar. Produsul contribuie la imbunatatirea functiei excretorii si are efecte benefice asupra echilibrului hidroelectrolitic.

Proprietati:

  • Contribuie la reducerea formarii de calculi urinari prin alcalinizarea urinei.
  • Reduce formarea oxalatilor de calciu prin cresterea raportului urinar Mg-Ca; aportul suplimentar de magneziu blocheaza absorbtia si eliminarea calciului, iar B6 potenteaza actiunea magneziului prin cresterea biodisponibilitatii acestuia.
  • Determina dilatarea arteriolelor de la nivel renal realizand cresterea ratei de filtrare glomerulara crescand astfel volumul urinar.
  • Produsul este indicat: pacientilor diagnosticati cu microlitiaza sau litiaza urinara; pacientilor care au incheiat procedura de litotritie; pacientilor cu predispozitie de a face litiaza urinara, celor care au istoric familial pozitiv - rude care au sau care au avut litiaza urinara.

Compozitie: 500 mg Extract de Solidago virgaurea, 780 mg Potasiu, 132 mg Magneziu, 25 mg Vitamina B6.

Mod de administrare:

  • 1 plic pe zi intr-o singura administrare sau divizat in doua administrari pe zi.
  • Continutul fiecarui plic se dizolva in 200 ml apa. Se recomanda administrarea produsului in timpul sau la 30 de minute dupa masa.

Avertizari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Se recomanda depozitarea la temperaturi sub 30° C, intr-un loc ferit de lumina si umiditate. Se recomanda pastrarea in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.03.2023