Sistemul imunitar (132)

Sortare dupa
Propolis picaturi, 100ml, Parapharm

Suplimente alimentare

Propolis picaturi este un extract alcoolic care contine 30% propolis, produs obtinut cu o tehnologie de extractie originala prin care biflavonoidele din propolisul natural se pastreaza nealterate.
Polen, 100g, Parapharm

Suplimente alimentare

Polenul are un efect benefic asupra organismului uman. Impreuna cu mierea, polenul este considerat un produs alimentar complet care contine 22 de nutrienti: aminoacizi (metionina, valina, cistina, glutamina etc.), vitamina A, B1, B2, B5, C, D, E, lecitina, minerale indispensabile precum fierul, magneziul, enzime, flavonoizi, substante antibiotice, grasimi, carbohidrati (1,5%-30%).
Ulei de Catina + In, 30 capsule, Parapharm

Suplimente alimentare

Uleiul obtinut din fructul de catina se remarca prin continutul ridicat de vitamine si provitamine printre care cei mai importanti sunt carotenoidele.Uleiul din seminte de in, obtinut prin presare la rece contine substante deosebit de valoroase pentru organismul uman.
Bio-Calciu + D3 + K1 + K2, 30 tablete, Pharma Nord

Suplimente alimentare

Bio-Calciu + D3 + K1 + K2 este un supliment alimentar ce ajuta la buna functionare a sistemului osos si mentine sanatatea dintilor. Ajuta la functionarea normala a sistemului muscular, a
19.39 Lei
Stoc epuizat
Sistemul imunitar

Sistemul imunitar

Suplimente alimentare pentru sistemul imunitar