Suplimente alimentare

Zinc + Vitamina C + Acid Hialuronic pentru adulti, 30 comprimate de supt, BioSunLine

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

13,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Zinc + Vitamina C + Acid Hialuronic pentru adulti, 30 comprimate de supt, BioSunLine

652365447

Zinc cu vitamina C si acid hialuronic pentru adulti este recomandat in situatii de sustinere a imunitatii, stres, oboseala, perioade solicitante din punct de vedere psihic. Produsul suplimenteaza aportul de zinc si vitamina C si mentine rezistenta organismului.

Proprietati:

- Vitamina C contribuie la: functionarea normala a sistemului imunitar, metabolismul energetic normal, reducerea oboselii si extenuarii, functionarea normala a sistemului nervos, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, mentinerea sanatatii psihice.

- Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, procesul de diviziune celulara, mentinerea sanatatii sistemului osos, sinteza normala a proteinelor, sinteza normala de AND.

- Acidul hialuronic este o molecula cu functii biologice importante care se gaseste in mod natural in corpul uman. Are capacitatea de a atrage si retine cantitati mari de apa, astfel ca este un agent natural de hidratare.

- Atunci cand este luat ca un comprimat de supt, acidul hialuronic formeaza un film de acoperire pe mucoasa gatului si a cavitatii bucale. Impreuna cu vitamina C si zincul creeaza o buna protectie orofaringiana, contribuind la senzatia de confort local.

Ingrediente: Vitamina C/ acid ascorbic (25% VNR*) 20 mg; extract standardizat din fructe de Soc negru/Sambucus nigra 10 mg; acid hialuronic 5 mg; zinc (20% VNR*) 2 mg; indulcitor natural: extract din frunze de Stevia/Stevia rebaudiana; aroma naturala de capsuni.

Produsul nu contine: conservanti, coloranti, zahar, lactoza, gluten, aromatizanti sau indulcitori artificiali.

Mod de administrare: Adulti: cinci (5) comprimate de supt pe zi; la recomandarea profesionistului de sanatate se poate creste numarul de comprimate administrate. Comprimatul este lasat sa se dizolve lent in gura.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate de supt in forma de elefanti

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.01.2022