Zaharul de cocos este un produs 100% natural si nerafinat. El se obtine prin evaporare din nectarul florilor palmierului de cocos. Nectarul dulce este evaporat pana devine un caramel gros, dupa care este uscat si macinat pana devine o pudra cristalizata. Zaharul de cocos are o aroma apropiata de cea a caramelului si este una dintre cele mai naturale alternative ale zaharului. Are un indice glicemic scazut si un continut bogat in vitaminele B1, B2, B3, B6, vitamina C si minerale (potasiu, magneziu, zinc fier), precum si o mare parte de tipuri de aminoacizi.
Caracteristici:
- Indulcitor de masa
- 100% natural
- Fara materii prime modificate genetic
- Vegan
- Fara gluten
Compozitie: 100% zahar de cocos
Mod de utilizare: se poate consuma ca indulcitor in diverse bauturi (cafea, ceai, limonade, lapte), inghetata, budinci, prajituri.
Mod de pastrare: a se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
TARA DE ORIGINE: INDONEZIA
Forma de prezentare: 700g.