Vitamina C Pura 1000mg Retard, 30 capsule, Esi Spa

Suplimente alimentare

Brand: ESI SPA
In stoc
32,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vitamina C Pura 1000mg Retard, 30 capsule, Esi Spa

652368926

Supliment alimentar cu doza mare de vitamina C cu 1.000 mg, o cantitate egala cu cea continuta in aproximativ 2 kg de portocale.

Formularea speciala Retard permite o eliberare lenta, devenind o sursa de vitamina C timp de 3 ore. Organismul are astfel timp sa absoarba cantitatea necesara de vitamina C.

Vitamina C este un acid care are proprietati antioxidante pentru organism, amanand imbatranirea tesuturilor. Afecteaza metabolismul energetic al celulelor, contracarand oboseala si oboseala si facand corpul sa recupereze energia mai repede. Are efecte pozitive asupra sistemului imunitar, asigurand aparari imune puternice si rezistente, precum si promovand sinteza corecta a proteinelor si a colagenului, un element fundamental pentru tesuturile conjunctive. Vitamina C Retard pur ofera organismului cantitatea necesara de acid ascorbic pentru functiile organice bazice.

Beneficii: 

  • Formula speciala cu eliberare lenta continua este o sursa constanta de vitamina C timp de peste 3 ore, in acest fel, corpul are suficient timp pentru a absorbi in mod corespunzator cantitatea necesara de vitamina C;
  • Sustine imunitatea;
  • Mareste capacitatea de aparare a organismului la boala;
  • Favorizeaza absorbtai fierului in sange;
  • Reduce procesele oxidative;
  • Are efect energizant si sporeste vitalitatea.

Mod de utilizare: se recomanda sa luati zilnic 1 comprimat, cu multa apa, in prima parte a zilei.

Forma de prezentare: 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.08.2022