Vitamina C + echinacea pentru copii, 30 comprimate de supt, BioSunLine

Mama si copilul

In stoc
6,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652365440

Vitamina C + echinacea este un produs indicat in sezonul de iarna pentru sustinerea organismului fata de infectii; in perioade de recuperare dupa anumite afectiuni, efort fizic si intelectual; pentru combaterea efectelor radicalilor liberi, deficitului de vitamina C, starilor de oboseala caracterizate printr-o imunitate scazuta.

Proprietati: 

- Vitamina C este o vitamina hidrosolubila ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, protejeaza celulele impotriva atacului radicalilor liberi; contribuie la formarea normala a colagenului pentru piele, functionarea sistemului osos, a ligamentelor, vaselor de sange, a gingiilor, a dintilor, mentinerea sanatatii psihice, functionarea normala a sistemului nervos, regenerarea vitaminei E, creste absorbtia fierului in organism.

- Extractul de echinacea este integrator imunitar natural, ce favorizeaza sustinerea imunitatii.

Ingrediente: Vitamina C, extract standardizat din radacina de echinacea (Echinacea purpurea), aroma naturala de portocala (Citrus aurantium), indulcitor natural - Stevia rebaudiana si excipienti.

Mod de administrare: Adulti si copii peste 3 ani: 1-2 comprimate pentru supt, sau la recomandarea medicului, proportional cu gradul avitaminozei si varsta.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate de supt

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.01.2022