Vitamina B12 lichida sublinguala 2000mcg, 59ml, Solgar

Suplimente alimentare

Brand: SOLGAR

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

81,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652354019

B12 sub forma lichida, cu un complex de vitamine B este recomandat persoanelor care se confrunta cu probleme la ingerarea tabletelor si capsulelor.

Beneficii:

  • Are in compozitie cobalamina ce este singura vitamina ce are cobalt, un oligoelement;
  • Este esentiala pentru functionarea normala a tuturor celulelor din organism, in special cele ale maduvei, tractului intestinal si sistemului nervos, fiind necesara pentru formarea celulelor rosii din sange;

Ingrediente pentru 1ml solutie: acid pantotenic (sub forma de dexpantenol) 30 mg; niacina (sub forma de nicotinamida) 20 mg; vitamina B6 (sub forma de piridoxina HCl) 10 mg; riboflavina (sub forma de riboflavina 5’- fosfat de sodiu) 4 mg; vitamina B1 (sub forma de tiamina HCl) 4 mg; vitamina B12 (sub forma de cianocobalamina) 2000 µg; acid folic (sub forma de acid pteroilmonoglutamic) 200 µg; d-biotina 300 µg.

Mod de administrare: a se administra ca supliment alimentar pentru adulti, prin asezarea cantitatii de lichid dintr-un picurator (1 ml) sub limba, de pana la doua ori pe zi, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. Pastrati sub limba 10 secunde inainte de a inghiti.

Mod de prezentare: o sticluta cu picurator de 59ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 31.05.2021