Vitamina A 10.000 UI, 100 capsule gelatinoase, GNC

Suplimente alimentare

Brand: GNC

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

64,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Vitamina A 10.000 UI, 100 capsule gelatinoase, GNC

7517292

Vitamina A poate imbunatati vederea si va poate mentine ochii sanatosi. Este o componenta critica a moleculei de rodopsina. Vitamina A este necesara pentru a converti lumina care atinge ochiul, intr-un semnal electric care poate fi trimis la creier.
Vitamina A joaca un rol esential in mentinerea unei bune imunitati a organismului, avand si un rol antioxidant foarte puternic.
Deficitul de vitamina A poate cauza uscarea si excuamarea pielii si slabirea sistemului imunitar. De asemenea, carenta de vitamina A poate produce: scaderea rezistentei la infectii respiratorii si digestive; scaderea acuitatii vizuale; diminuarea cresterii la copii; afectarea glandelor sexuale si tulburari in functionarea lor; ingrosarea si uscarea pielii; nervozitate si anxietate.

Beneficii:

  • Vitamina A din sursa naturala din ulei de ficat de peste;
  • Rol antioxidant foarte puternic;
  • Esentiala pentru o vedere si o piele sanatoasa;
  • Sustine sistemul imunitar, scade frecventa infectiilor respiratorii si digestive;
  • Capsule gelatinoase, moi, usor de inghitit;
  • Fiecare capsula furnizeaza 10000 IU de vitamina A;
  • Nu contine: zahar, amidon, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti, grau, gluten, porumb, lactate, fermenti.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, administrati o capsula gelatinoasa moale zilnic. Pentru beneficii maxime, administrati conform indicatiilor.
Femeile aflate in perioada fertila a vietii trebuie sa limiteze consumul de Vitamina A la maxim 10000 UI pe zi (excluzand beta-Carotenul)."

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: un flacon cu 100 de capsule gelatinoase.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.05.2022